Vælg den rette erhvervsrengøring

10 juli 2021
Johanne Hansen

Rengøring i alle former og størrelser

Mangler du en god omgang rengøring i din hverdag? Hvad enten du er privat eller erhvervskunde, så er rengøring på bestilling en luksus ting, men får de fleste det hele værd – især hvis det drejer sig om erhvervsrengøring. 

Erhvervsrengøring kan i det hele taget være mange forskellige ting. For eksempel kan erhvervsrengøring være alt fra trappevask, til normal rengøring til rengøring af pool. Det kan altså indeholde mange ting og er i de fleste tilfælde bare op til den enkelte, hvad de eller hun/han ønsker. 

Men hvad skal du kigge på, når du vælger erhvervsrengøring? 

1: Gode folk 

Det er faktisk næsten ligemeget om det er til erhverv eller til privat, du skal have rengøring; vælg et firma med gode folk og gode “underleverandører” om man vil. Med underleverandører menes, der både dem, der kommer med rengøringsudstyret men ligeså vel dem, der skal ud og ordne servicen. 

Er det nogle som har erfaring og har været i faget i mange år? Eller er det en flok drenge i deres sabbatår? Prøv at dan dig et indtryk af det først. 

2: Punktlighed og ordentlighed 

Dernæst er det super vigtigt, at rengøringsfirmaet er ordentlig og generelt er til at stole på. Rengøringsfolk der kommer for sent, er livet simpelthen for kort til og af samme årsag, kan det være en god idé, at du danner dig et indtryk af, hvordan servicen er på dette område. 

Det kan du for eksempel gøre ved at søge lidt på Trustpilot, men du kan også altid høre tidligere kunder, hvad de har synes om deres oplevelse. Et andet bud kunne for eksempel også være at gå ind på Facebook, hvor der også ofte ligger online anmeldelser eller opslag på væggen.

Du kan læse meget mere om erhvervsrengøring lige her: https://www.ejendomsdriften.dk/