Rengøring i Næstved? Få hjælp fra professionelt hold

24 oktober 2019
admin

Hvis dit hjem sjældent bliver gjort ordentligt rent, kan det ophobede skidt og snavs skabe et dårligt indeklima. Dette kan give anledning til allergier og lidelser i luftvejene, især hos mindre børn, som ikke har samme veludviklede immun forsvar som os voksne. Derfor er det vigtigt, at der opretholdes en vis hygiejne standard i dit hjem. For mange børnefamilier kniber det dog med tiden til at få gjort ordentligt rent i dybden – hverdagene er ofte for pressede, og weekenderne er reserveret til sjovere aktiviteter. Og så kan det være, at du bør overveje rengøringshjælp.

Hvem er USM Rengøring?

USM Rengøring er et lokalt rengøringsfirma med base i den midtsjællandske by Næstved. Hos USM Rengøring udføres alle typer rengøring, for eksempel erhvervs rengøring, kontor rengøring, klinik rengøring, trappevask og rengøring i private hjem.

USM Rengøring blev grundlagt i 2003 af Ulla Mortensen, som selv har over tredive års erfaring med rengøring. Foruden de oven for nævnte områder, kan USM Rengøring også tilbyde vinduespolering. Denne opgaver udføres af samarbejdspartnere fra lokale firmaer, til hvilke USM Rengøring kan formidle kontakten, såfremt du som kunde har behov derfor.

De fleste af USM Rengørings kunder er bosiddende i Næstved og allernærmeste omegn. Hos USM Rengøring vægtes hensynet til natur og miljø højt, og derfor anvendes kun miljøvenlige produkter. USM Rengørings medarbejdere cykler ligeledes fra kunde til kunde i stedet for at køre i bil, hvilket minimerer partikel forureningen.

Når du vælger USM Rengøring som dit rengøringsfirma i Næstved, får du stabil og pålidelig rengøring af såvel dit private hjem som af dit kontor, din klinik, eller dine erhvervs lokaler. Alle medarbejdere har de nødvendige certifikater inden for disse områder, og ved derfor præcis hvilke produkter, der skal anvendes og hvordan.

Du kan læse mere om USM Rengøring, og kontakte Ulla Mortensen for en aftale om rengøring, på usm-rengoring.dk