Professionel erhvervsrengøring – for et rent og skinnende kontor

27 august 2020
astrid_pedersen

Er du indehaver af en virksomhed som benytter sig af kontor faciliteter på daglig basis? Så har du sikkert brug for professionel assistance til rengøring af disse.

Det er de færreste virksomheds ejere som selv har tid eller overskud til at svinge støvsuger og gulvskrubbe i det omfang det er nødvendigt for at opretholde en tilstrækkeligt høj hygiejnisk standard på kontoret og i de fælles områder.

Derfor er det en god idé at opsøge et lokale rengørings firma som kan tage sig af såvel sanitets rengøring som af desinfektion af arbejdsstationer, aftørring af støv, og rengøring af gulve i hele huset. Og til det formål kan du med fordel vælge ATZ – Service.

Hvem er ATZ – Service?

ATZ – Service er dit rengørings firma til erhvervsrengøring i Aalborg. Med mere end 25 års erfaring inden for området tilbyder ATZ – Service den bedste service når det handler om rengøring og vedligeholdelse af kontor arealer, fælles områder, kantine og vinduer.

Når du vælger ATZ – Service til at varetage rengøring af dine kontor faciliteter i Aalborg får du den bedste og mest omhyggelige service fra start til slut. ATZ – Service hjælper dig gerne med vedligeholdelse af tæpper såvel som hårde gulve der i løbet af mange års daglig slid er blevet nussede og triste i overfladen.

Hos ATZ – Service finder du netop de kompetencer du står og skal bruge for at få kontoret til at skinne og fremstå pænt og præsentabelt. ATZ – Service står for detalje orienteret og omhyggelig erhvervsrengøring med passion og faglig stolthed. Med ATZ – Service som dit rengørings firma er du altid garanteret rene og hygiejniske forhold på jobbet når det gælder såvel arbejdsstationer som fælles arealer og diverse sanitet.

Du kan læse mere om ATZ – Service og få et godt tilbud på rengøring i Aalborg via hjemmesiden atz-service.dk