Parkeringskontrol – en mulig løsning på dine parkeringsproblemer

20 juli 2021
astrid_pedersen

Vil du gerne komme uvedkommende parkering på dine private parkeringspladser til livs? Så bør du overveje at få fat på et professionelt parkeringsselskab. Her vil du nemlig kunne få den rette hjælp til administration af parkeringspladserne.

Du kan blandt andet få en parkerings aftale som indeholder parkeringskontrol og parkeringsopsyn. Dette er relevant hvis du ikke har mulighed for at spærre dine parkeringspladser af og opsætte automatisk adgangsbegrænsning, for eksempel med pullerter eller bomme.

Med parkeringskontrol kan du få has på de parkeringssyndere som stjæler dine parkeringspladser. Og til det formål bør du vælge den rette leverandør.

Hvem kan udføre parkeringskontrol?

I princippet kan du selv føre opsyn og kontrol med dine parkeringspladser. Men hvis du synes at din tid er bedre brugt andet steds kan du vælge at alliere dig med et parkeringsfirma. Her vil du samtidig få stillet uddannede og professionelle parkeringsvagter til rådighed.

En uddannet parkeringsvagt har de redskaber som skal til for at kunne udføre parkeringskontrol. Det betyder at vedkommende er trænet til at håndtere eventuelle konfrontationer, og til at deeskalere situationer som ellers kunne udvikle sig i en negativ retning.

Med professionel parkeringsservice får du parkeringskontrol som følger de regler du selv sættes op. Disse håndhæves af de til aftalen hørende parkeringsvagter som med hjemmel til udstedelse af bøde forlæg gør deres ypperste for at efterkomme dine ønsker.

Få den bedste parkeringsløsning med parkeringskontrol hos UnoPark

Du kan med fordel vælge det landsdækkende parkeringsfirma UnoPark når du har brug for hjælp til administration af dine private parkeringspladser. Som kunde hos UnoPark kan du få en parkeringsløsning indeholdende parkeringskontrol og parkeringsopsyn. UnoPark står i den forbindelse for opsætning af den lovpligtige skiltning som samtidig fungerer forebyggende i forhold til uvedkommende parkering. Og UnoPark varetager opgaven med inddrivelse af de skyldige beløb fra parkeringsbøderne.

Læs mere om parkeringsløsninger på UnoPark.dk