Klank, klank, klank. Lyden er ikke til at tage fejl af: det er lyden af dine metalskilte til din forretning, som der klasker ind mod væggen eller hinanden, så de afgiver nogle skingrende og høje lyde.

Som regel ville man da tænke, at det er en smart måde for kunderne at vende hovederne i retning mod ens forretning, men ikke hvis det ender med at blive et irritationsmoment – og sådan vil naboerne da nok også have det.

Det er ellers lækkert med sådan nogle metalskilte, hvis man har en påtrykte tekst på dem. For de er virkelig holdbare og kan tåle at stå udenfor i lang tid med vores skiftende vejr.

De holder længere end træskilte, og malingen falmer ikke fra dem, når man har påtrykt teksten eller lavet det som huller, hvor man på den måde har teksten.

Dette hindrer da også, at de skilte blæser omkuld lige med det samme, og nogle metalskilte er endda lavede, så de skal dreje om sig selv, når der er en lille vind.

Formindsk støjen fra metalskilte

Men det kan jo også blive lidt farligt, hvis man har sådan nogle metalskilte til at hænge og dingle højt oppe: tænk, hvis nogen fik dem i hovedet!

Derfor skal man nok også fæstne dem lidt, så de for det første ikke larmer, men også så der er en mindre chance for, at de rammer ned i hovedet på en.

Man skal dog passe på med, at man ikke sætter dem for hårdt fast, for de skal også kunne give sig lidt, når det begynder at blæse op, så der ikke er for stor modstand.

Eventuelt kan man jo udskifte nogle af metalskiltene med nogle andre typer skilte, så der bliver lidt variation, medmindre det er en del af ens image; eller man kan droppe at bruge nogle af dem.