Massage løser samfundsproblemer

17 december 2021
Peter Mortensen

editorial

Karen har nu siddet og søgt efter massage alt for længe. Hun blev irriteret efter de første 5 minutter og frustreret efter 15. Nu har hun brugt 30 minutter på at forsøge at et sted hun kan få massage. Ærlig talt så er hun blevet vred nu. Hvorfor skal det være så træls og besværligt. Hun bliver ved med at finde massage steder i Odense, Slagelse eller Kolding. Når det går helt slemt for sig, ser hun annoncer for massage i København eller Aarhus. Når hun endelig finder noget i Svendborg, er det umuligt at se om det er et ordentligt sted. Billederne ser snuskede ud og det ligner ikke et sted for professionelle. Det er et godt spørgsmål om de tilbyder massage eller ‘massage’.

Åbenbart er det umuligt at få massage i Svendborg, hvis ikke man allerede er bekendt med lokale perler, som ikke er til at finde på nettet. Der må da være en nemmere måde at gøre det på?

 

Det gør massage for dig

 

Der er mange gode grunde til at få massage. Er du stresset, hjælper det dig med at slappe af og nedsætter dit stressniveau. Har du ikke stress, er det et godt redskab som stress forebyggende. Både fordi selve massagen får din krop til at udløse nogle stoffer i hjernen som gør det, men også fordi en massage er en timeout. Et lille helligt tidsrum, hvor du ikke skal gøre andet end at slappe af og nyde det. Det er en unik mulighed for at få jordforbindelse igen, falde ned, slappe af og samle dig.
Helt klassisk bekendt, så hjælper massage også på muskelsmerter. Om det er på grund af en sportsskade, kontor skade eller generel nedslid, så er massage godt mod smerterne.
Massage har også nogle af effekterne som man typisk oplever ved træning. Det aktiverer nemlig din krop, muskler og blodomløb. Det betyder at du forbrænder lidt kalorier, du får mere energi og får et stærkere immunforsvar.

RaskRask

 

RaskRask har fundet på en ny måde at leverer massage til kunderne. Massage markedet har alle dage, været et marked der var svært at finde hoved eller hale i. Derfor har RaskRask samlet mange massører på deres hjemmeside. Det betyder at du på hjemmesiden kan finde en lang række massører, som alle er uddannede, professionelle og erfarne. De er alle forsikrede og RaskRask vil gerne holdes til ansvar for det og har derfor en kvalitetsgaranti.
Men problemet med massage markedet har ikke kun været at det var svært at finde en dygtigt massør. Der er også besværligt at få en massagetid som passer ind i hverdagen. Man finder endelig et godt sted, men du har først fri fra arbejde kl 17, og der lukker massageklinikken også. Selv hvis du finder en der har åben når du har fri, så tager det lang tid at komme derhen og der er ventetid dernede.
RaskRask løser også det problem. I stedet for at du skal tage ned på en massageklinik, så tager RaskRasks massører hjem til dig og giver massage. RaskRask har ingen lokaler selv og ingen klinik. Det betyder til gengæld også at der er ingen åbningstider. Massørerne kan helt selv bestemme hvilke tider de lægger op på hjemmesiden som kunderne kan vælge. Det betyder at mange massører tilbyder tider om aftenen og i weekenden. Det er massage når du vil, hvor du vil. Velvære på dine vilkår.
RaskRask tilbyder ikke kun at sende en massør hjem til dig. Har du brug for en personlig træner, yoga instruktør eller frisør kan du også bestille dem hjem til dig på RaskRasks hjemmeside.

Bekæmper folkeepedimien

Danskernes sundhed er faldende – og det er netop for at modarbejde den trend at RaskRask eksisterer. For at gøre det let og tilgængeligt at passe på sit helbred og bekæmpe folkeepedimien kaldet stress.
Det er også derfor at RaskRask blev en stor iværksætter success. Fordi virksomheden passer ind i det moderne samfund. Både med det problem de løser for kunderne; deres helbred. Men også måden de leverer det på; hos kunden selv, på det ønskede tidspunkt. I en tid hvor folk har har travlt, er stressede og ikke har noget overskud, leverer RaskRask ydelsen på en måde der kræver mindst muligt at kunden, mindst mulig tid af kunden og mindst mulig forstyrrelse i deres hverdag.