Lækker frokostordning i Ringsted?

09 april 2021
Anne-Mette Hansen

En stor som lille arbejdsplads kræver en god frokostordning. Det er rart at kunne sige til sine medarbejdere, at de ikke behøver smøre madpakke hver dag. Men at du i stedet tilbyder dem en lækker frokostordning, hvor de får god mad til frokost hver eneste dag.

Læs meget mere om frokostordninger til firmaer her.

Derfor skal du vælge en frokostordning til dit firma

Der er mange gode grunde til at begynde på en frokostordning. For det første er det en lækker personalegode, som nok de fleste medarbejdere vil blive super glade for.

Derudover sparer du også dine medarbejdere for tid, mens de er derhjemme. Det tager nemlig tid at lave madpakke eller købe frokost på farten. 

Frokostordningen kan enten være noget, du tilbyder dine medarbejdere gratis. Eller som de skal betale et lille månedligt beløb for at være med i. For langt de fleste vil det være et billigt tiltag, som ikke koster dem mere end af købe ind til madpakke selv.

Til gengæld får de så hver eneste dag en god og sund frokost. Ordningen vil også gøre, at man kan få en variereret kost. Da mange ofte har en tendens til at tage den samme madpakke med hver dag. 

Find en god frokostordning i Ringsted

Frokostordning på arbejdspladser er blevet et populært tiltag. Derfor findes der også mange firmaer, restauranter og hoteller, der tilbyder dette – også i Ringsted.

Ordningen inkluderer typisk, at maden bliver leveret på selve arbejdspladsen. Det kan altså ikke blive nemmere at servere god frokost for dine medarbejdere.

Når du skal vælge det rette firma, kan det være en god idé at få et tilbud fra flere firmaer. Ofte kan du få en rigtig god pris, hvis I er mange i virksomheden, der skal være med i ordningen og der skal leveres mad til alle ugens dage. 

Find din frokostordning Ringsted her!