Lad dit inkassofirma hjælpe med de dårlige betalere

20 oktober 2021
astrid_pedersen

editorial

Når man lever af at sælge ydelser eller produkter kan det godt være rigtig irriterende når kunderne ikke betaler deres regninger. De fleste private erhvervsdrivende kan berette om deres oplevelser med dårlige betalere som på frækkeste vis blot undlader at besvare henvendelser på såvel mail som over telefonen, og blot lader faktura være faktura.

Selv om det måske isoleret set blot drejer sig om småpenge kan det hurtigt løbe op hvis det drejer sig om mange kunder. Og ud over det at pengene mangler i virksomhedens regnskab skal man bruge tid og energi på at kontakte kunden igen og igen.

Få inkasso hjælp til inddrivelse af gæld

Derfor er der mange virksomhedsejere som vælger at kaste håndklædet i ringen og afskrive den ubetalte faktura som et tab. Dette er dog langt fra en optimal løsning.

Hvis du ikke synes at en kunde skal have lov til at slippe afsted med ikke at betale kan du vælge at alliere dig med et inkassofirma. Her vil du kunne få hjælp til inddrivelse af de skyldige beløb, og selv slippe for besværet. Og så undgår du at skulle lide store tab på grund af dårlige betalere.

Hvad kan et inkassofirma tilbyde?

Hos et inkassofirma får du hjælp til inddrivelse af skyldige beløb hos kunder som ikke har betalt deres regninger. Dit inkassofirma vil fra det øjeblik du overdrager sagen varetage al kontakt til kunden.

Du skal altid sørge for at sende et inkasso varsel til kunden ti dage før dette sker. Og her kan du være heldig at varslingen i sig selv har en afskrækkende effekt således at kunden vælger at betale sin regning inden det kommer så vidt.

Find det bedste inkassofirma online

Hvis du leder efter et autoriseret inkassofirma kan du med fordel vælge Debtia A/S. Få mere information på debtia.dk.