Kan boblekuverter gå i stykker?

17 maj 2020
anders_lundtang_hansen

Det er jo de færreste ting her i livet, der holder evigt.

Selv hvis du har at gøre med stål, beton med videre af nogle hårde materiale, så vil de jo også med tiden erodere og forfalde, lige meget hvor meget du forsøger at vedligeholde dem og gøre, at de skal kunne bruges nogle år.

De skal udskiftes eller helt rives ned, hvis man skal gøre sig forhåbninger om at komme videre i teksten.

Nogle ting skal dog udelukkende bruges en enkelt gang, til få opgaver eller bare et sted derimellem, så det egentlig ikke gør så meget, hvis de ikke holder længere.

Visse sager bliver jo ligefrem solgt under den betegnelse, at det er meningen, at de kun skal bruges en enkelt gang.

Det er måske ikke så smart for miljøet, men det er nu meget praktisk og smart at have med at gøre i mange henseender, så man ikke skal investere en masse penge i nogle længerevarende løsninger, hvis man alligevel blot skal af med det efter en given anledning.

Et eksempel på dette kunne netop være boblekuverter, for nogle af disse er egentlig beregnet til, at man udelukkende skal benytte dem en enkelt gang, da de har en lukke-mekanisme, som ikke kan genbruges.

Men det er ikke ensbetydende med, at man så bare skal smide den givne boblekuvert ud, for den kan sådan set godt genbruges.

Måske er det ikke en politik ved et firma, der skal sende enheder frem og tilbage, men måske bliver det alligevel sat pris på fra andre, at man er miljøvenlig sådan et sted.

Især private mennesker kan benytte sig af den løsning, for så kan de genbruge de kuverter, der, selvom de er billige, stadig koster lidt mere end almindelige kuverter, men de beskytter så også det mere.

Hvis du derfor har fået noget sendt med posten i en boblekuvert, så kan du jo bruge den igen og lukke den på en anden måde.

Du kan skaffe dem fra nye hos https://www.billigemballage.dk/shop/38-boblekuverter/