Hvornår har jeg brug for en revisor?

12 oktober 2020
astrid_pedersen

Næsten uanset din virksomheds størrelse har du som minimum brug for en revisor én gang om året når virksomhedens regnskab skal forsynes med en revisor påtegning.

Det er under alle omstændigheder en god idé at lade en dygtig revisor gennemgå regnskabet mindst en gang om året. På den måde er du nemlig garanteret at skat får det de skal have – hverken mere eller mindre. Og så kan du sove roligt om natten i tryg forvisning om at du ikke bliver indkaldt til torskegilde på grund af et mangelfuldt eller fejlagtigt regnskab.

Hvor kan jeg få ordnet min virksomheds regnskab i Silkeborg?

Hvis din virksomhed har sin fysiske beliggenhed i Silkeborg eller i nærmeste omegn er der en vis fornuft i at vælge et revisions hus i samme område.

I Silkeborg finder du Kreston SR – et revisor firma med stor erfaring inden for udfærdigelse af regnskaber og udførelse af alle øvrige typer revisor opgaver. Kreston SR betjener virksomheder af alle typer og størrelser, og giver gerne en hånd med såvel bogføring som rådgivning i forbindelse med konsolidering, opsplitning af virksomhed, ejerskifte og overdragelse eller måske ændring af virksomheds form.

De dygtige og erfarne revisorer hos Kreston SR dækker mange kompetencer og kan løse alle opgaver som relaterer sig til økonomisk drift og administration samt skattemæssige spørgsmål. Din virksomheds finanser er, med andre ord, i trygge og professionelle hænder når du vælger Kreston SR som din samarbejdspartner.

Du kan samtidig regne med hurtig og effektiv ekspedition med en forsvindende lille fejlmargin hos Kreston SR. Et af Kreston SRs speciale områder er nemlig automatisering af rutine arbejde og processer, således at der ikke bruges tid og værdifulde ressourcer på unødig administration. Du får således rigtig meget værdi for pengene med en Kreston SR revisor. D

u kan læse mere, og kontakte Kreston SR i Silkeborg direkte via hjemmesiden krestonsr.dk