Betonelementer bliver selvfølgelig tilvejebragt i forbindelse med, at de skal bruges til en konstruktion, hvor det enkelte element måske skal sættes sammen med andre lignende eller monteres på andre betonelementer, der ser anderledes ud eller endda med andre elementer af andet end beton.

Nogle betonelementer bliver endda lavet, så de bare skal stå alene og udføre en opgave, som de bare står enkeltstående der – den slags kan måske være til afspærring eller til brug hos private, hvor førstnævnte nok mere er til byggearbejdere med videre.

Men det er jo ikke altid, at man direkte kan montere betonelementet lige med det samme, fordi der endnu ikke er brug for det i det led, hvor det skal bruges, men man så bare har lavet det i god tid på fabrikken, fordi man så er parat, når der er kald efter det.

Det kan dårlig svare sig at køre betonelementerne i hobetal ud, hvor de skal bruges, hvis der netop er tale om mange, fordi de nok så bare vil fylde, og man har ikke altid plads til dem.
Ender man med at placere dem ude før tid, kan de blive medtaget af det skiftende vejr.

Derfor er det smarteste, hvis man kan have dem liggende på fabrikken, og så få fragtet dem ud, når man har brug for dem; man har ofte god plads ude på fabrikken, hvor der kan være indrettet en lagerhal til plads af disse.

Dette kræver selvfølgelig, at man er god med beregningerne, så man ikke laver for mange, så der ikke er plads, men man så heller ikke laver for få, så man har tilstand, mens man venter på, at nogle nye bliver lavede.

Hvor skal du så få disse betonelementer lavet henne?

Det bør du altid få gjort hos Praefa.dk, hvis du spørger os – og altid hver gang.