Hvem skal du bestille dine næste reklameartikler ved?

17 oktober 2021
Cecilie_Brandt

editorial

Er tiden langt om længe inde til, at du skal bestille reklameartikler til din virksomhed? Men har du endnu ikke besluttet dig for, hvem du vil købe dem ved? Så er der god grund til at læse med her. Vi vil nemlig forsøge at gøre det mere overskueligt for dig at vælge et firma, som forhåbentlig kan blive en leverandør i en god håndfuld år. 

Tips til at vælge en leverandør af reklameartikler 

Hvilket udvalg har firmaet? 

En første ting der vil være relevant at undersøge er, hvilket udvalg firmaet har af diverse reklameartikler. Det er både relevant ift. den aktuelle ting, du måske skal have fingrene i, og så er det aktuelt ift. andre reklameartikler, du kunne have behov for at bestille på sigt. For det kan være et stort plus, at du kan samle alle dine køb af reklameartikler et sted. Det gør både dine køb nemmere, og så øger det også sandsynligheden for at du kan få en skarpere pris, fordi du køber større ind. 

Hvordan kan du få tilpasset dine reklameartikler? 

Når du skal til at bestille reklameartikler, så er det ofte aktuelt at få dem tilpasset til netop dit brand, kampagner eller andet, du har i gang. Derfor er det selvfølgelig også et must, at du kan få reklameartikler i de farver m.m., som du ønsker. Det bør du derfor også forventningsafstemme med firmaet. 

Hvad skal du betale for dine reklameartikler? 

Noget der også kan være relevant at forholde sig til er, hvad du skal betale for dine reklameartikler. Du kan derfor også bruge lidt tid på at indhente uforpligtende tilbud, så du kan sammenligne priserne ved forskellige firmaer. 

Hvis du til en start forsøger at vælge en leverandør af reklameartikler på denne måde, så skal du helt sikkert nok ende ud med en samarbejdspartner, du kan bruge i lang tid