Hvem har brug for en bogholder?

05 april 2020
astrid_pedersen

Alle virksomheder, også de små af slagsen, kan have glæde af en bogholder eller en regnskabs medarbejder. Selv om du måske ikke synes, at din virksomhed har en størrelse som retfærdiggør ansættelsen af sådan én på fuld tid, kan du stadig få glæde af en dygtig bogholders ydelser. Du kan nemlig med fordel vælge at købe ydelsen gennem en freelance bogholder, som har specialiseret sig i bogføring og regnskabs administration for små og mellemstore virksomheder.

Hvor kan jeg få hjælp til bogføring i Billund?

Hvis du er bosiddende omkring Billund, Give eller nærmeste omegn, og leder efter en dygtig bogholder, kan du kontakte InBogføring. InBogføring består af Irma og Maiken Nielsen – mor og datter, som sammen driver den lille, men ambitiøse bogholder virksomhed.

Hos InBogføring er du garanteret en på én gang professionel og personlig service, som tager udgangspunkt i din virksomheds størrelse og behov. Du betaler ikke for ydelser, du ikke har brug for, og får til gengæld al den service, din virksomhed behøver.

Det kan være alt fra løbende bogføring af dine bilag, balancering af dine indtægter og udgifter i et overskueligt og transparent regnskab, udregning og indberetning af moms, lønkørsler og indbetaling af ATP samt andre regnskabsmæssige opgaver.

Irma og Maiken vil altid sørge for at dine regnskaber er afstemte og a jour førte, således at du til hver en tid kan fremvise et retvisende regnskab over for banken, skattestyrelsen eller dine interessenter. Med et årsregnskab, som er opstillet af InBogføring, er det en smal sag for din revisor at godkende dette og udfærdige sin års rapport på baggrund heraf. Og så vil du altid være sikker på, at du har afregnet korrekt med skattestyrelsen, så du undgår de frygtede og berygtede torskegilder.

Hvis du gerne vil vide mere om InBogføring kan du kontakte virksomheden via hjemmesiden inbogforing.dk