Hvad kan en revisor hjælpe med?

04 januar 2021
astrid_pedersen

En revisor er andet og mere end en regnskabsmedarbejder. Du kan med fordel anvende din revisor som en slags konsulent, når det handler om virksomhedens finansielle og skattemæssige dispositioner.

En vigtig opgave for en revisor er nemlig at yde rådgivning i forbindelse med optimering af virksomhedens økonomiske drift. Din revisor kan tjene sig selv ind mange gange hvis han eller hun forstår din virksomhed og på baggrund af denne forståelse samt vedkommendes egen ekspert viden formår at yde den rette rådgivning. På den måde kan du nemlig sikre at skat ikke får hverken mere eller mindre end hvad er tilkommer dem – og at du dermed sparer penge.

Det er samtidig din revisor som forestår godkendelse af din virksomheds årlige regnskab. For virksomheder med en vis omsætning er det lovpligtigt med en revisor påtegning af årsregnskabet. Og dette kan en dygtig revisor altså også hjælpe med, samtidig med at han eller hun udarbejder en såkaldt årsrapport.

Det er en fordel at dit regnskab er stillet pænt op, med korrekt bogføring af alle udgifter og indtægter. Dette kan en bogholder hjælpe dig med. En af bogholderens opgaver er at sørge for at virksomhedens regnskaber til hver en tid er gennemsigtige og overskuelige, hvilket samtidig gør det nemmere for revisoren at læse det igennem. Med en bogholder på sagen sparer du dyre revisor timer og dermed penge i det lange løb. Og derfor er det en fordel at vælg et revisions hus med tilknyttet bogholder virksomhed.

Hvor kan jeg finde en revisor i Viborg?

Leder du efter en revisor i Viborg, som samtidig kan hjælpe med bogholder opgaver, kan du med fordel vælge Revisionsfirmaet Borregaard & Maagaard. Revisionsfirmaet Borregaard & Maagaard er velrenommeret for sin særlige ekspertise inden for små og mellemstore virksomheder.

Du kan læse mere, og kontakte Revisionsfirmaet Borregaard & Maagaard direkte, via borregaard-maagaard.dk.