Hvis du til daglig arbejder i VVS-branchen, så kender du nok helt sikker til PTFE tape. Det er nemlig et materiale, som er særlig brugt, når man til daglig arbejder med rør. Mere specifikt er PTFE tape særlig modstanddygtigt, når det vikles rundt om elementer, som kan have høje temperaturer. Noget som PTFE tape kan er at modstå temperaturer, som når helt op på 260 grader. Det er også muligt at få PFTE tape som er non-sticking. Det er særligt en fordel, hvis man skal forsegle plastikmaterialer, at tapen afholder plastikken fra at brænde sig fast ned i. Desuden er det en fordel at tapen kan modstå høje temperaturer, når det er nødvendigt med hurtig nedkøling af de materialer, man arbejder med. 

PFTE tape kan bruges ved bl.a. foliesvejsning, glideflader, belægning og så har det den egenskab, at det kan hjælpe med reducering af statisk elektricitet.

Der findes naturligvis mange forskellige typer af PTFE tape. Det kan derfor også være en god idé at alliere sig med en leverandør af dette. Her vil man kunne finde rådgivning omkring, hvilken type, der vil passe bedst til det stykke arbejde, man står overfor. På den måde ender man også med det bedst mulige resultat. 

Hvor kan man købe PTFE tape? 

En af de leverandører som bl.a. beskæftiger sig med PTFE tape er Jørgen Bork Electronic. Her finder du gode muligheder for at forsyne dig med tape til netop de opgaver, du står med. Jørgen Bork Electronic har over 25 års erfaring i branchen og med at forhandle bl.a. forseglingsmaterialer. Der er derfor al god grund til at tage fat i dem, hvis du ønsker rådgivning eller har spørgsmål. De kan helt sikkert hjælpe dig og din virksomhed godt i mål, så I er udstyret med de bedst mulige materialer. Du finder mere information om deres PTFE tape her.