Her kan du få hjælp til ejendomsservice i Næstved

19 oktober 2021
silje_hansen

editorial

Hvis du enten ejer en udlejningsejendom, driver en boligforening eller har flere lejemål du skal administrere, kommer du ikke udenom at forholde dig til de vedligeholdelsesopgaver som følger med. Når man har en ejendom er der behov for at der løbende bliver vedligeholdt. Det kan f.eks. være opgaver som trappevask, feje blade væk fra fortovet eller snerydning. 

Hvis du har en udlejningsejendom, kan det være aktuelt at have en pedel tilknyttet. Her kan lejerne have behov for akut hjælp, hvis ovnen går i stykker, der skal foretages flyttesyn eller, hvis der skal bestilles maler eller en gulvafslibning. Det kan dog være for dyrt at have en fast pedel ansat, hvorfor mange vælger at hyre ekstern ejendomsservice.

Fordele ved at vælge ejendomsservice

Der er som udgangspunkt flere fordele ved at vælge ekstern ejendomsservice. For det første betaler du kun for de ydelser som er blevet leveret. Du betaler derfor ikke en fuld løn for at være tilgængelig, men for det aktuelle arbejde der er blevet udført.

Når du vælger en ekstern samarbejdspartner, vil du også kunne få skræddersyet en aftale som passer til dine behov og ønsker. Her kan du f.eks. høre om lejerne ønsker at få pudset vinduer. Hvis de ønsker det, kan du blot tilvælge det i aftalen om ejendomsservice.

En anden stor fordel ved at vælge ekstern ejendomsservice er også, at du ikke skal bekymre dig om sygdom eller fravær. Det er virksomhedens ansvar at sikre sig at opgaverne bliver udført efter aftale. Dermed er det deres opgave at sikre sig bemanding til at træde ind, hvis de oplever sygdom eller fravær med den primære person.

Find hjælp til ejendomsservice i Næstved

Hvis du skal have professionel og prisbillig hjælp til ejendomsservice i Næstved, kan vi varmt anbefale dig at tage kontakt til jhrengoring.dk. Her kan du få skræddersyet en løsning som passer med dine ønsker og budget.