Findes der en erstatning til PTFE tape?

18 maj 2020
anders_lundtang_hansen

Der er mange gange, hvor man bliver hyldet for at finde frem til en alternativ metode at gøre tingene på.

Ofte er det jo den slags, der medfører, at man gør en banebrydende opdagelse eller opfindelse, som danner skole for, hvordan man gør tingene fremadrettet.

Men så er der også de andre gange, hvor man ender med, at ens alternative forslag ender med at skaber flere ulykker end succes, selvom man havde de bedste intentioner, og hvis man udelukkende er lidt uheldig, så betyder dette kun, at man ender med en nødløsning, som man skal hen at rette senere.

Og det er man fuldt bevidst om, men måske havde man ikke andet at gøre i situationen.

Og sådan en situation kunne jo være, at man var løbet tør for PTFE tape, som er i langt de fleste tilfælde den bedste fidus at benytte sig af, når man skal lave tætninger ved samlinger af rør med videre.

Men man er SÅ godt i gang med selve opgaven, at man ikke gider stoppe op, rende ud at købe noget og arbejde videre.

Måske har man en gammel stump af sådan noget gammelt tape liggende, eller måske kan man ligefrem finde en anden type af tape eller noget helt andet materiale til at bruge ved denne samling.

Det vil vi bestemt ikke anbefale, for hvis det går galt, så kan det få katastrofale konsekvenser, og sådan en reparation er ikke noget, man bare lige kaster sig over – og det kan blive virkelig dyrt.

Derfor bør du ifølge os altid benytte dig af PTFE-tape, hvor det er tiden værd at fare ud at købe det, men ellers bør du jo bare have rigeligt liggende på arbejdspladsen.

Og det kan du jo meget belejligt foretage af køb hos Borkelectronic.dk, der er varmt anbefalelsesværdige herfra i den forbindelse med mere.