Find den bedste advokat til din virksomhed

07 maj 2020
astrid_pedersen

Leder du efter en dygtig erhvervsadvokat i Århus? Så kan du med fordel kontakte Holst, Advokater.

Hvem er Holst, Advokater?

Holst, Advokater er en sammenslutning af særdeles veluddannede og kompetente erhvervs advokater med hovedsæde i Århus og i København. Hos Holst, Advokater er du som klient garanteret en professionel behandling med udgangspunkt i dine og din virksomheds behov, under iagttagelse af samtlige juridiske standarder og en høj faglig etik. Du kan trygt regne med, at Holst, Advokater sætter dine interesser i højsædet og sørger for at hver en sten er vendt i dine aktuelle sager.

Hvad er Holst, Advokaters speciale områder?

Holst, Advokater er et alsidigt advokat firma med fokus på erhvervs jura og erhvervs ret. Således betjener Holst, Advokater fortrinsvis kunder fra erhvervslivet, her under virksomheder og koncerner samt organisationer og selv ejende institutioner.

Holst, Advokater kan hjælpe inden for alt hvad der drejer sig om jura i relation til eksempelvis arbejds og ansættelses ret, immaterialret, markedsførings og konkurrence ret, persondata og GDPR, rekonstruktion og insolvensret, selskabsret og erhvervsret, skatter og afgifter, udbud, virksomhedsoverdragelse. Der ud over hjælper Holst, Advokater en række almene bolig selskaber og bolig foreninger, og beskæftiger dig desuden med jura inden for fast ejendom og entreprise.

Som erhvervsadvokat kan Holst, Advokater tilmed hjælpe dig og din virksomhed i forbindelse med retssager, voldgiftssager og mediering, lige som du trygt kan regne med Holst, Advokaters ekspertise, når det handler om IT og telekommunikation & komplekse kontrakter samt international ret og de juridiske teknikaliteter som kan knytte sig til kapital marked.

Har du brug for hjælp i relation til inkasso og indkrævning af tilgodehavende fra kunder, samarbejdspartnere med videre, kan Holst, Advokater også yde diskret og diplomatisk assistance. Og så er Holst, Advokater selvfølgelig også eksperter inden for alt hvad der handler om erstatnings og forsikrings ret.

Du kan kontakte Holst, Advokater via hjemmesiden holst-law.com