Få professionel hjælp til relocation i Danmark

28 november 2021
silje_hansen

editorial

Når du skal have ansat en medarbejder fra et andet land, kan det være en krævende opgave og proces for medarbejderen at komme på plads i Danmark. Her skal alle ens møbler og genstande fragtes fra sit nuværende hjem i udlandet. Man skal også finde et nyt sted at bo i, som er placeret tæt på ens arbejde, og hvor der er mulighed for at ens familie kan falde godt til. Det kan være at børnene skal i vuggestue, børnehave eller skole.

Her har du mulighed for at få hjælp fra en virksomhed som udelukkende hjælper folk der fra udlandet med at falde godt til i Danmark. 

image

Hvordan får du hjælp til at komme på plads i Danmark?

Hvis du allierer dig med et professionel firma der hjælper medarbejdere med at komme på plads i Danmark, kan du få hjælp til en række forskellige opgaver. Først og fremmest kan du få hjælp til at finde en bolig eller lokation du kan bo i, når du kommer til landet. Hvis du gerne vil have dine egne ting med, kan firmaet tilbyde at få det fragtet til den adresse, så det er klar, når medarbejderen og familien ankommer.

Da man er ny i området, kan du få en guidet tur. Her kan du kan få vist, hvor du kan handle, hvor den nærmeste børnehave eller skole er. Du kan også få hjælp til at tilmelde dine børn på skolen, hvis du ønsker det.

Hvem skal du hyre til at hjælpe dig med at komme til Danmark?

Er du på jagt efter professionel hjælp til at få dine medarbejdere fra udlandet til at komme godt på plads i Danmark, bør du tage kontakt til gatewaytodenmark.com. De er kendt for at yde den bedste service, når det kommer til relocation Denmark. Du kan både kontakte dem som virksomhed eller som privatperson.