Få lavet gravering på et skilt, så det bliver personligt

23 september 2021
anders_lundtang_hansen

De fleste ting bliver lavet digitalt efterhånden, så man glemmer det gamle håndværk, der udgjorde de fleste gamle elementer.

Det kan gøres billigere digitalt, fordi de fleste også kan gøre det selv, så de kan spare penge på det, men det betyder så oftest også, at kvaliteten er herefter, og hvis man for eksempel har et professionelt foretagende, så kommer man til at virke useriøs, hvis man har lavet noget digitalt skrammel, som håndværkere kunne have gjort for en.

Man tænker også, at det tager for lang tid med professionelle håndværkere til at gøre den slags, men man skal tænke på, at de tid og de penge, man investerer i noget ordentligt, også ender med at komme mange gange igen.

Og desuden har det gode håndværk fået en genfødsel, hvilket man blandt andet ser med skilte gravering.

Få lavet skilte gravering før de andre

Man er nemlig begyndt at blive træt af at se de mange digitale løsninger, så man vil se tingene være blevet lavet i hånden, om der så skal flere instanser indover.

Lad os for eksempel sige, at du skal bruge et skilt til ens forretning, som der skal hænge over indgangen.

Så kunne man jo finde sådan en metalplade, som man gerne vil have gjort til ens skilt.
Den plade får man så forskønnet og rettet til, så den passer til ens forretning.
Og som det sidste får man så lavet skiltegravering på den med ens navn og andet, som der er plads til, eller som man gerne vil have på skiltet.

Det kan, som du nok kan læse, ende med at betyde, at skiltet skal gennem flere hænder, før det er klart til at blive brugt, men det færdige resultat viser også, at du går op i kvalitet, og at kvalitet tager tid – og det vil du jo nok gerne udvise med dit forretningsforetagende.