Få fingrene i de helt rette kabelbakker

22 april 2021
Cecilie_Brandt

For langt de fleste virksomhedsejere, så er kabelbakker formentlig ikke den første investering, der falder dem ind. Der er dog ekstra god grund til at få fingrene i netop kabelbakker, da de kan være yderst smarte. Spørgsmålet er selvfølgelig bare, hvilke du helt præcist skal vælge. 

Sådan finder du de rette kabelbakker 

Når vi snakker om kabelbakker til erhvervslivet, så findes der en række forskellige varianter. Til en start kan du forholde dig til de punkter, der er herunder, da de kan gøre det nemmere, når du skal spore dig ind på de bakker, som er det rette match i din virksomhed. 

Hvor mange kabler skal der være plads til? 

Du vil opleve, hvordan kabelbakker kan variere i designet alt efter, hvor mange kabler der skal være plads til. Forhold dig derfor gerne til antallet af kabler de forskellige steder på arbejdspladsen, hvor du ønsker at sætte kabelbakker op. 

For at komme med nogle eksempler, så findes der både kabelbakker til et enkelt kabel, til et lag af kabler, og så selvfølgelig kabelbakker der kan rumme mange flere kabler.

Skal kablerne være lette at rengøre? 

Alt efter hvilken branche du arbejder i, kan der være ekstra høje krav til rengøringen. Til dit held findes der nemlig kabelbakker, som er lette at rengøre, så hygiejnen hele tiden kan holdes i top. 

Skal der være god mulighed for varmeafgivelse? 

Har du et ønske om, at der skal være gode muligheder for varmeafgivelse? Så er der kabelbakker, som er designet specifikt til det. 

Hvis du til en start forholder til dig de spørgsmål, der er nævnt herover, så bliver det nemmere for dig at finde de helt rette kabelbakker. Du kan naturligvis også altid tage en snak med en leverandør af kabelbakker, så du er sat 100 % ind i de fordele og ulemper der er ved de forskellige bakker: https://siltec.dk/.