En energikonsulent i Sydsjælland giver den rette energimærkning

10 november 2021
anders_lundtang_hansen

editorial

Måske tænker du ikke altid lige over det, men når man er ude at se på huse, hvor man gerne vil købe et, så følger der energimærkninger med, hvor man kan se, hvad energiforbruget er på de forskellige enheder i huset.

På den måde kan man se, hvad de forbruger separat, og hvad det samlede forbrug er.

Således kan man overveje, om der er områder, hvor man skal lave nogle bedre installationer, eller om det er noget, som der skal ændres.

Faktisk er denne ordning obligatorisk, når man har at gøre med køb og salg af bygninger, offentlige bygninger over en hvis størrelse, og når man bygger nyt.

Så der er ingen mulighed for at slippe for dette, og man kan blandt andet få fikset dette i Sydsjælland via en energikonsulent: https://syd-consult.dk/energikonsulent.html

Så du slipper ikke for at få lavet dette i de nævnte eksempler, men det er jo også meget rart at have styr på.

image

Energikonsulenten i Sydsjælland skal man tage fat i

Det er heller ikke noget, som man skal give sig i kast med at prøve selv at udfærdige, så man kan lige så godt få fat i den rette energikonsulent med det samme, så man får styr på dette.

Det er gode penge, man giver ud i den forbindelse, foruden at man trods alt er nødt til at gøre det.

For det er jo rart for for eksempel en potentiel køber at vide, hvad man går ind til, når man køber sig et hus, så man ved, hvad man bør ændre, og hvad man med tiden skal se på at få ændret.

Der er trods alt kommet meget fokus på miljøet, så det er ikke kun for ens egen pengepung, at man vælger at se på, om man kan gøre noget gavnligt – det er også for det fælles gode.