BilligEmballage.dk forhandler alt inden for emballage til pakker og forsendelser, herunder papkasser, bobleplast, bogomslag, bølgepap og meget mere.

I 2008 startede Pickandpack som et lagerhotel for webshops. Efter at have tilegnet sig masser af erfaring, bl.a. inden for shopsystemer, udvidedes virksomheden i 2010, hvor BilligEmballage.dk blev etableret. Allerede efter få år har virksomheden præsenteret en millionomsætning og er efterhånden blevet nøgleaktiviteten hos Pickandpack.

Virksomheden går ikke bare op i at levere et produkt, men en service der kan mærkes hos kunden. I 2013 startede BilligEmballage.dk Packair, hvor formålet er at sælge emballage i paller til mellemstore industrivirksomheder. Formålet er, at følge og støtte de virksomheder, der har en historik som kunder, og som nu har oplevet vækst, og dermed har brug for gode rabataftaler ved køb af store mængder emballage.

Hos BilligEmballage.dk er der således rig mulighed for at finde den bedste type emballage på markedet, til de absolut billigste priser. Dette gælder for både nye og gamle kunder.

BilligEmballage.dk tilbyder bl.a. et bredt udvalg af bæredygtigt emballage. I kategorien finder du emballage, der enten i forbindelse med produktionen, transporten eller senere afskaffelsen af produktet er bæredygtigt. Du finder i denne produktkategori både bobleplast, pakkefyld, bæreposer og meget mere.

I sortimentet finder du desuden et stort duvalg af papkasser i forskellige størrelser. De sælges i colli på 15 eller 25 stk.

Ligegyldigt hvad du mangler inden for emballage, hvad enten det er til opbevaring eller forsendelse, har BilligEmballage.dk helt sikkert det, du mangler. Priserne bliver holdt nede for kundernes skyld. Emballage kan virke som en lille del af en virksomheds daglige arbejde, men er for mange meget vigtig og et område, man ikke bør gå på kompromis med. 

Har du forgæves forsøgt at finde et specifikt produkt på webshoppen, kan virksomheden altid kontaktes. Kontaktoplysninger findes på BilligEmballage.dk, og virksomheden hører gerne fra dig, såfremt du har forespørgsler til varer, der ikke er på siden.