Drop at snyde med tidsregistrering

14 april 2020
anders_lundtang_hansen

Det er jo ikke altid, man er tilfreds med ens tid, hvorfor man måske fristes til at ændre lidt på den givne tidsregistrering, men det kan virkelig ikke svare sig i længden.

For det første er dig selv, du lyver for, og det har måske ikke de store konsekvenser, hvis det mest drejer sig om, at du måske vil forkorte din tid, når du er ude at dyrke motion, hvorfor det måske kun er venner og familie, der hører på din løgn, da de ikke har beviser for, at du snyder.

Nu er du heller næppe i den situation, at du deltager i konkurrencer eller andet, hvor det er tiden, der afhænger af, hvem der vinder, på stort plan, hvor du så måske vil forsøge at snyde her også.
Desuden er der så stor overvågning på, at tidsregistreringen altid vil være korrekt, hvis man har en officiel instans til at kontrollere dette.

Medmindre vedkommende så er bestukket til at snyde, men så kan andre nok hurtigt se snyderiet, medmindre der er tale om forskel på nanosekunder.

Men det kan også være, at man i det daglige er udsat for en form for tidsregistrering på ens arbejdsplads, hvilket kan være med, at man skal melde ind, når man møder på arbejde og smutter igen, eller man bliver kontrolleret med, hvad man bruger ens arbejdstid på.

Så kan det være fristende, hvis tiden lige skrider for en, eller man bare ikke ser denne overvågning som fair, at man lige snyder på vægten med tiden og håber, ingen ser det.

Men for det første bliver der nok ført kontrol med de tider, og hvis du snyder, er du ikke en medarbejder, man kan have tillid til, og så får du nok en fyreseddel snart.

Men generelt er tidsregistrering af forskellige arter en god idé, og hvis du vil se, om det er noget, din virksomhed kan bruge, er der kun ét sted at besøge, og det er hos anca.dk.