Du kender der sikkert alt for godt. Du har mange ledninger rundt i hele huset eller din ejendom. Det kan hurtigt virke uoverskueligt og svært at finde ud af, hvilken ledning der hører til hvad. Det er der heldigvis en løsning for. Uanset om det det er få ledninger eller flere, så kan du holde styr på ledninger ved at anvende kabelbakker. Dermed kan du let og smart fører ledningsnettet rundt i hele ejendommen. 

Hvad er kabelbakker?

Kabelbakker som du køber på markedet i dag er enten fremstillet i aluminium eller plastik. Kabelbakkens funktion at sikre at der er styr på ledningsnettet og kan nemt samle hele dit ledningsnet til husets vigtigste kilder. Til privat brug er der mange der bruger kabelbakker til at samle ledninger i stuen eller på kontoret. I erhvervs regi er det mere aktuelt i et serverrum eller i f.eks. en p-kælder. Da det er noget der er stor efterspørgsmål på både i privat- og erhvervsregi, er det noget der kan fås i mange forskellige varianter og størrelse. Du kan derfor med sikkerhed finde den kabelbakke du står og skal bruge i den nødvendige størrelse. 

Kabelbakken skal monteres på væggen eller op i loftet, hvor du har mulighed for at føre dine ledninger rundt i hele huset, ejendommen eller i virksomheden. 
Her vil det være en fordel, hvis du valgte en kabelbakke der er lidt bredere end, hvad du har behov for. Det kan være en fordel for dig, hvis du på et tidspunkt får flere ledninger, der skal føres op i kabelbakkerne. Så er der altid lidt ekstra plads. 

Hvor kan du købe kabelbakker?

Vi har undersøgt markedet, for at finde frem til en leverandør der kan levere kabelbakker til både små og større opgaver. Hos https://siltec.dk/ finder du et stort udvalg af kabelbakker til fair priser.