Brug tid på at vælge den rette kaffemaskine til virksomheden

21 november 2021
Emilie Jacobsen

editorial

Kaffe er et vigtigt nydelsesmiddel for mange mennesker. Hvilken form for kaffe din virksomhed serverer, er derfor også lidt af et statussymbol i dag. Hvis du gerne vil have din virksomhed til at fremstå stilet og elegant, er det derfor på ingen måde lige gyldigt, hvilken kaffemaskine du vælger at have stående i virksomheden. 

Det er derfor en god ide, at du bruger noget tid på at finde ud af, hvilken kaffemaskine der vil være den helt rette for din virksomhed. Det kommer selvfølgelig an på, hvor stor en virksomhed der er tale om, om jeres kunder også skal have serveret kaffe fra maskinen, om I ønsker service og opfyldning af maskinen og en lang række andre parametre. 

Et godt sted for dig at kigge nærmere på, hvis du er på jagt efter en erhvervs kaffemaskine, er firmaet Sønderjysk Kaffe. Gennem dem kan du købe en lang række forskellige former for maskiner. Du kan derfor nemt finde frem til den helt rette for din virksomhed. Se mere her

image

Det skal du overveje, når du vælger kaffemaskine 

Når du skal vælge en kaffemaskine, skal du selvfølgelig først og fremmest overveje, hvilken form for kaffe den skal lave. Skal det være instant, espresso eller en kaffemaskine af professionel karakter. Måske vil I lige frem have en barista ansat til at betjene maskinen. Det vil helt sikkert være en luksus, som dine medarbejdere sætter pris på. 

Derudover kan du også overveje, om kaffemaskinen bare skal kunne brygge en enkelt kop kaffe ad gangen, eller om den skal brygge en hel kande. Det stiller selvfølgelig også krav til, hvilken form for maskine du kan vælge. 

Derudover bør du selvfølgelig også tænke over, hvor stor en maskine I har brug for. Det nytter jo ikke, at medarbejderne må vente på, at maskinen har brygget færdig. De skal jo have deres kaffe hurtigst muligt.