Boblekuverter til små eller store forsendelser

22 september 2020
Lykke Holzmann Søby

Boblekuverter giver dit brev eller lille pakke et beskyttende lag, der beskytter værdifulde genstande under forsendelsesprocessen. De kommer i en række forskellige stilarter, størrelser og materialer. Uanset om du driver et stort firma med store forsendelseskrav eller en hobbyvirksomhed, eller blot vil sende noget privat kan du med stor glæde benytte boblekuverter til dine forskellige forsendelsesbehov.

Vælg mellem et bredt udvalg af boblekuverter

Boblekuverter fås i mange størrelser fra små firkanter designet til at rumme cd’er og billeder til store enheder, der kan indeholde magasiner, brochurer og skrøbelige genstande. Vælg mellem materialer som kraftpapir eller pap. Mange boblekuverter kan modstå vejr og vind, og giver en tæt forsegling, der forhindrer vand og fugt i at sive igennem.

Hvis du ønsker at sende pakker, der skiller sig ud, kan du overveje at købe konvolutter i lyse farver eller mønstre.

Forsegl boblekuverter uden besvær

Mens mange konvolutter har en lukning, der kræver fugt, kan man blandet boblekuverterne finde et bredt udvalg, der kommer med et selvforseglende design. Det er let at trække etiketten af ​​og lukke kuverten med et lille tryk. Nogle har også et manipuleringsvenligt design, der advarer modtageren om enhver bestræbelse på at åbne pakken inden ankomst. Nogle efterlader en besked med rødt blæk, mens andre har en separat trækflig til at åbne pakken snarere end den forseglede flap.

Hvordan vælger du den rigtige størrelse boblekuvert?

Når du skal købe boblekuverter, er det vigtigt at sikre, at det passer til det produkt eller de varer, du ønsker at sende. Mål genstanden, og vælg en konvolut, der er lidt større på alle sider for at give dig nok plads til at tilføje mere emballagemateriale eller forsegle det uden at lægge pres på indholdet. Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse du skal købe, skal du altid gå en størrelse større, end du tror, ​​da det giver god plads til din genstand.